Ikutsama

STATS

Related Posts with Thumbnails

Friday, 27 January 2012

Lagi 200 ahli Pas Teloi Timur mohon sertai UMNO..kah kah kah

Lebih 200 ahli Pas Teloi Timur mohon sertai UMNO

27/01/2012 7:15pm

SIK 27 Jan. - Rasa tertipu dengan slogan yang gagal dilaksanakan oleh Pas, dua pemimpin parti itu di Teloi Timur di sini bertindak meninggalkan Pas dan hari ini memohon menjadi ahli UMNO.
Bagi mereka perjuangan Pas kini sudah terpesong daripada matlamat asal parti itu yang diasaskan untuk menegakkan perjuangan Islam tetapi parti itu kini menjadi kuda tunggangan DAP dan Parti Keadilan Rakyat (PKR).
Shahril Yahya, 45, bekas Ketua Penerangan, dan Roshdi Sobri, 35; bekas Setiausaha PAS Teloi Timur dan Majlis Ketua Kampung (MKK), bertindak meninggalkan perjuangan Pas bersama lebih 200 bekas ahli Pas dan penyokong parti itu yang mereka dakwa sudah terpesong.
Shahril berkata, dia kecewa dan kesal kerana Pas tidak melakukan sesuatu seperti yang mereka nyatakan dalam manifesto Pas dalam Pilihan Raya Umum 2008 yang lalu.
"Hingga kini Pas terutama di Kedah gagal melunaskan janji mereka kepada rakyat dan gagal sama sekali mengotakan kata-kata dan melaksanakan perjuangan Pas yang dilabelkan sebagai parti Islam,” katanya. - BERNAMA

kah kah kah...lagi lagi ahli pas..kah kah kah
kah kah kah..uwitt pas tak pernah heran..kah kah kah
kah kah kah...ahli pas takkan bagi alasan bodoh camtu...kah kah kah
kah kah kah..alasan bodoh camtu hanya ahli umno jer..kah kah kah
kah kah kah..cuba la tipu nampak real skit....kah kah kah


0 comments:

Design by CUPING MERAH Visit Original Post Cuping2 Template