Ikutsama

STATS

Related Posts with Thumbnails

Monday, 28 June 2010

SELAMA INI UMNO HANYA MENUMPANG TUAH PENGUNDI....

Umno Kota Raja hari ini mengakui kepimpinan parti itu di peringkat akar umbi masih lesu dan gagal menggunakan peluang bagi menangani isu-isu yang timbul di Selangor, negeri pimpinan Pakatan Rakyat.


"Akar umbi sekarang lesu, bosan dan hilang semangat. Tidak tahan dan tak mengetahui strategi Umno negeri untuk merampas Selangor.

Sewaktu membahaskan usul bagi memperkasakan Umno Selangor, Rahman Nordin menggesa kepimpinan negeri seperti setiausahanya Datuk Satim Diman dan Ketua Penerangan Abdul Syukur Idrus menyerang kembali Pakatan bagi merampas semula Selangor.

"Kita akan terjah pemimpin malas, tidak menguntungkan untuk mempertahankan Islam dan Melayu yang cuba dihancurkan Pakatan Rakyat," kata Rahman.

Sementara itu seorang perwakilan - yang hanya dikenali sebagai Ismail - pula berpandangan sebaliknya.

Beliau mempertikaikan perkara itu kerana menurutnya kepimpinan Umno bahagian itu sendiri jarang membuat majlis penerangan kepada akar umbi.

"Sebaliknya pembangkang menggunakan pentas ceramah hampir setiap malam," kata Ismail.

UMNO HANYA MENUMPANG TUAH PENGUNDI DAN MEREKA INI BUKANYA ADA STRATEGI SEBALIKNYA MEREKA MENANG ATAS DASAR KEPERCAYAAN RAKYAT BAHAWA UMNOLAH SEGALANYA..

SELAMA INI MEREKA TIDAK PERLU BERKERJA KERAS DAN TAK PERLU STRATEGI MEREKA BOLEH MENANG DENGAN MUDAH KERANA MEDIA MEREKA MEMAINKAN  PERANAN..

APABILA RAKYAT TIDAK LAGI MEMPERCAYAI MEDIA UMNO,SOKONGAN RAKYAT KEPADA MEREKA MAKIN BERKURANGAN DAN DITAMBAHKAN LAGI DENGAN KERJA KERAS PAKATAN RAKYAT YANG SELALU BUAT ROADSHOW UNTUK MEMBUAT PENERANGAN KEPADA RAKYAT.

MEREKA KINI TERGAPAI-GAPAI TAK TAU MACAMANA CARA NAK BUAT LAGI,

NAK HARAP PENCERAMAH UMNO BERUCAP.... UMMMMP !! TAK BEST LANGSUNG,AYAT TAK POWER,SUARA MENDATAR,TERSANGKUT-SANGKUT(BIASA LA AYAT FITNAH) TAK ADA SATU HADIS PUN YANG DITERJEMAH UNTUK MENGUKUHKAN HUJAH MEREKA,SUARA TAK SEDAP,MUKA TAK MANIS,TAK DE LAWAK,MUKA TOYA MACAM NAK MASUK UJIBAKAT AF ATAU RAJA LAWAK.

NAK BERHUJAH DENGAN PAKATAN RAKYAT MMM!!...PEMIMPIN UMNO MANA YANG BERANI ATAU MENTERI UMNO YANG BERANI KESEMUA MEREKA INI PENGECUT TAK BERANI BERHUJAH CARA BERDEPAN TETAPI BERANI BERHUJAH DI BELAKANG..PENGECUT!!

CUPING : Tiada hujah terbaik dari mereka hanya fitnah yang mereka taburkan..

0 comments:

Design by CUPING MERAH Visit Original Post Cuping2 Template