Ikutsama

STATS

Related Posts with Thumbnails

Monday, 3 May 2010

Nik Aziz boo layan ugutan bunuh


Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat berkata beliau tidak akan melayan sebarang kenyataan yang menyentuh isu peribadinya termasuk ugutan membunuh dilaporkan dalam laman sosial Facebook.

Mursyidul Am PAS itu juga tidak mempedulikan apa sahaja kenyataan yang dibangkitkan oleh pihak tertentu termasuk kenyataan bekas pegawai perhubungan awam Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK), Syed Azidi Syed Aziz yang juga penulis blog yang dikenali sebagai Kickdefella, lapor Bernama.(kickdefella bila nak kena kickout atau fly kick?)


Ketika ditanya pemberita Nik Aziz hanya menyifatkan apa yang diperkatakan mengenainya berhubung kesemua isu itu tidak ada dalam pengetahuannya sama sekali.


"Saya tak ambil peduli (hal itu), saya anggap tak ada langsung (dalam kepala saya)," katanya kepada pemberita selepas menerima kunjungan kira-kira 50 anggota rombongan Koperasi Takaful Ibnu Al-'Asr dari Thailand di kediaman rasminya di JKR 10, di Kota Bharu hari ini.


CUPING: Tok sah dok layan sangat orang gilerr tu...hidup dan mati tangan allah

 

2 comments:

baginda® said...

salam bro awat tak tepek sama kek era pasca... agak menarik gak nih...

pogram memancing apo cerito? den tak penah g nih...

CUPING MERAH said...

ai8seyman bro saya ni kekadang lupa kekadang ingat..maklomlah ngah bzi...projek tetap jalan bulan march itu hari gasak habis..bulan 6 nnti follow up balik
kat oil rig

Design by CUPING MERAH Visit Original Post Cuping2 Template