Ikutsama

STATS

Related Posts with Thumbnails

Monday, 6 February 2012

Gua sokong Shahrizat jangan letak jawatan..pi jahanam dengan pembangkang..ha ha ha ha


Gua tk setuju kalau Shahrizat letak jawatan dan Gua lagi tak setuju klau ada pemimpin pakatan yg sibuk mendesak Shahrizat berundur,apa punya tur diaorang fikir pon tak tau sedangkan itu bonus untuk PRU jika Sharizat tidak letak jawatan,kita terus hantam habis habisan dalam kempen,ni ada plak  yg sibuk2 nak suruh dia letak jawatan banganggg!!
Kalau geng dia sendiri yg desak tu dia punya pasal la tapi gua tetap pertahankan supaya Sharizat tidak meletakkan jawatan..


Datuk Seri Shahrizat Jalil tidak sewajarnya menyalahkan pihak lain berhubung isu Pusat Fidlot Nasional (NFC) yang kini menjadi kemarahan rakyat, kata Ketua Umno Cheras Datuk Syed Ali Alhabshee.

azlan"Jangan reka cerita kononnya ada yang nak jatuhkan beliau, realitinya beliau tidak seharusnya menjadikan wanita Umno sebagai perisai untuk melindungi kelemahan dan kepincangan yang berlaku," tegasnya.

Beliau yang beberapa kali menggesa Shahzirat berundur mempersoalkan sama ada menteri pembangunan wanita, keluarga dan masyarakat itu sayangkan jawatan atau ikhlas berjuang dalam Umno.

"Mengapa susah sangat nak letak jawatan menteri, tak perlu bercuti dan salahkan orang lain kononnya ada agenda peribadi nak jatuhkan beliau," ujarnya, seperti dilaporkan dalam blog Umno bahagian itu semalam.

Syed Ali berkata, tidak ada pemimpin Umno yang secara peribadi memusuhi Shahrizat tetapi mereka bersuara kerana tidak mahu Umno dicemuh rakyatberkaitan isu NFC.

"Sampai bila mahu cakap tak serupa bikin, kononnya Umno menentang segala bentuk penyelewengan, rakyat sedang memerhati sejauh mana ikhlasnya kerajaan hari ini," ujarnya.

0 comments:

Design by CUPING MERAH Visit Original Post Cuping2 Template