Ikutsama

STATS

Related Posts with Thumbnails

Sunday, 4 July 2010

BARU HANGPA TAUUU...

BN hanya boleh memberikan perkhidmatan kepada rakyat jika kekal berkuasa, kata Pengerusi Umno Lembah Pantai Datuk Raja Nong Chik Raja Zainal Abidin.


Katanya, jelas sekali bahawa di kawasan kita kalah, anggota BN lumpuh apabila kemudahan yang ada dimonopoli oleh Pakatan Rakyat.

"Saya daripada bahagian di mana kita kalah. Mereka beritahu saya betapa sukarnya bagi mereka berada di bawah Pakatan," katanya dalam mesyuarat tahunan bahagiannya di PWTC, Kuala Lumpur hari ini.

"Mereka perlu bekerja keras, (sampai) berkempen bawah khemah di rumah mereka.

"Inilah yang berlaku kalau kami tidak lagi berkuasa," katanya yang juga menteri wilayah persekutuan dan kesejahteraan bandar Malaysia.

BARU HANGPA TAU KALAU DAH HILANG KUASA...TETAPI PAKATAN RAKYAT TAK SEZALIM HANGPA,CUMA...HANGPA SENDIRI YANG MENZALIMI DIRI SENDIRI..
INI BARU MENANG NEGERI BELUM LAGI MENANG NEGARA...KALAU MENANG NEGARA MAMPUIH LA HANGPA...
KALAU CERAMAH PUN BAWAH POKOK SAWIT...BUKAN PAKATAN RAKYAT TAK BAGI TEMPAT..CUMA HANGPA YANG TAK DAK DUIT.

PAKATAN RAKYAT TAK PERNAH SEKAT KALAU UMNO-APCO NAK BUAT CERAMAH..KAT STADIUM KA...KAT BALAI SERBAGUNA KA..ATAU DEWAN ORANG RAMAI...HANGPA PAKAI LAAA...

MASALAHNYA HANGPA SELALU PAKAI BARANG FREE,STADIUM FREE,DEWAN FREE DAN SEKARANG KENE BAYARAN....WALAUPUN PAKATAN RAKYAT BUAT CERAMAH KAT SITU..BAYAR TETAP BAYAR...

HANGPA TAU NAK FREE JERR..

1 comments:

azman kamarul said...

Hang Pa baru tau suah senang jadi pembangkang no.....PAS berpuluh tahun menjadi pembangkan sehingga ada yang dibbunuh,ditembak,dipuku oleh orang-orang umno dan polis yang dibela oleh umno.

Ini baru sedikit ujian untuk kamu wahai umno celaka.

Design by CUPING MERAH Visit Original Post Cuping2 Template